Spring til indhold

Dyndved Bylaug

95 kg. Skrammel og affald!!!

23 glade, veloplagte og positive beboere i Dyndved mødte op til byens første affaldsindsamling. Vi blev delt op i 4 ruter, fik udleveret veste, handsker og sække og så af sted! Alle gader blev gået igennem.

Til Sidst skulle vi mødes ved Dyndved Hav, hvor et lidt skræmmende syn mødte os. I den lille skov var der blevet brændt temmelig kraftigt af, og læsset et stort læs pæle af midt i skoven. Det så ikke godt ud.

 Leif og Henrik var taget i forvejen for at tænde grillen. Men inden der kunne nydes, måtte der ydes lidt mere, for nu skulle skraldet vejes og sorteres. Til sammen blev der samlet ca. 95 kg i løbet af en time. Det er godt gået.

Herefter var der ren nabo-hygge, med mange grin af hundene Thais, Bumle, Maggie og ?? som muntrede sig vældigt i vandet.

Vi fik samtidig aftalt det næste arrangement, som Per og Eva er tovholdere på. Nemlig et kombineret loppemarked og plantebytning i  august/september.

Da klokken var omkring 17 gik de sidste hjem.

En rigtig hyggelig dag, som skal gentages næste år, men vi skal nok ud lidt før. Havde græsset ikke været så højt, havde vi sikkert samlet meget mere.

Tak til alle som deltog.

.

Del på Facebook